In de Kijker

WEEK van de DAB

Hoe kan ik luisteren via DAB+?
Om DAB+ te kunnen ontvangen heb je een radiotoestel nodig die het DAB+ signaal kan ontvangen. Heb je nog geen DAB+ radio, ga dan langs bij je elektrowinkel of bel ons om één van onze modellen te laten opsturen.

Hoe Radio Maria vinden op je DAB+ radio?
Je laat je DAB+ radio de beschikbare radio's scannen. Daarna krijg je een overzicht van de beschikbare zenders (in alfabetische volgorde). Radio Maria zal je dus bij de 'R' terugvinden in het overzicht.

Wat zijn nu de voordelen van de nieuwe uitzendtechniek DAB+?DAB+ zendt gratis uit. DAB+ staat garant voor een betere audiokwaliteit. Radio Maria is te beluisteren in heel Vlaanderen via DAB+

MARIATHON 21-22 NOVEMBER 2018

Voor de noden van Radio Maria wordt op woensdag 21 en donderdag 22 november de jaarlijkse Mariathon gehouden.
Tijdens deze 40 uren van de Mariathon wordt er gebeden bij het uitgestelde H. Sacrament voor de intenties van de luisteraars. Dit van woensdagmorgen 6u30 tot donderdagavond 22u30. We roepen u allen op om hieraan deel te nemen.
De H. Mis wordt opgedragen in de kapel van de studio's op woensdag 21 november om 18u30 en op donderdag 22 november om 9u. Van harte welkom!

Draag bij aan de missie van Radio Maria om te blijven evangeliseren. Twee dagen lang worden alle luisteraars en allen die een warm hart hebben voor onze radio opgeroepen om een extra gift over te maken.
Op beide dagen wordt er van 06:30 uur tot 22:30 uur gezellige en onderhoudende radio gemaakt. Ondertussen zit een telefoonpanel klaar om de toegezegde giften te noteren. Gedurende de hele uitzending kan er gebeld worden naar het nummer 016 41 47 47 om een gift toe te zeggen.
Radio Maria ontvangt geen subsidie en dient geen commerciële belangen. Ze is volledig afhankelijk van giften van luisteraars.

Steun daarom Radio Maria:
BE49 7333 7333 7771

Bel het telefoonpanel om ook uw donatie toe te zeggen. Voor de intenties van elke weldoener wordt een kaars aangestoken bij het H. Sacrament.